Bestil en container

0%

Kundeoplysninger

Indlevering, udlevering eller fremfinding

Hvor mange vil du bestille?

Skriv nummeret på den enhed du vil have udleveret

Skriv nummeret på den enhed du vil have fremfundet

Vælg et ønskede tidspunkt

Bekræft indtastede oplysninger

Kundeoplysninger
Bestilling
Dato

OPBEVARING I STÅLCONTAINERE

Container

Stationært eller mobilt lager

Når du skal have opbevaret inventar fra kontoret, indbo fra en villa eller en større lejlighed, har brug for midlertidig opbevaring af varer eller mangler plads til materialer og værktøj på arbejdspladsen, så kan en container være den helt rigtige løsning.

Containeren kan opbevares på JD Logistiks sikrede arealer eller den kan stilles og sikres, hvor du ønsker det. Vi bringer gerne containeren ud, så den kan fyldes eller tømmes på stedet. Skulle du få brug for adgang til containeren, mens den er hos JD Logistik, så er det naturligvis muligt.

Stor og fleksibel kapacitet

En container rummer 32 m2 og kan leveres i hele landet. Den er kosteffektiv og særligt velegnet til variabelt lagerbehov, midlertidig opbevaring f.eks. i forbindelse med flytning mellem to adresser eller når du har brug for, at kunne flytte lageret mellem flere adresser, f.eks. byggepladser. Du kan naturligvis regulere antallet af containere efter behov.

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere også om specialcontainere med isolering, indretning, køling eller om mulighederne i det hele taget.

Læs vores betingelserne her

Ønsker du at ind- og udlevere dine ting uden for normale åbningstider? Så kan du benytte vores døgnterminal

Vil du vide mere om vores løsninger, priser eller noget helt andet?

Se hvilke muligheder vi har indenfor opbevaring

Vores andre ydelser

FLYTNING

Flytning og transport af dine ting og varer

Med veluddannet og dedikeret personale samt vores egen flåde af flyttebiler, trailere og containere har du med JD Logistik en stærk partner til flytning og transport. Uanset om du ønsker en omkostningseffektiv løsning eller ikke vil løfte en finger, så er vi din partner.

SERVICETEAM

Dit serviceteam under flytning og i hverdagen

Som kunde hos JD Logistik kan du altid trække på vores serviceteam. Vi løser alt fra oprydning til møbelmontage og IT håndtering. Vi er løsningen, når du mangler en handyman eller en håndværker.