Det er vigtigt for os at støtte andre

Nogen har brug for hjælp. Andre vil vi bare gerne være en del af. Vi tror på, at dem der giver, de vinder også. Så når vi kan og synes det giver mening, nyder vi, at glæden ved at give er langt den største.

FCK logo

F. C. København

F.C. København er vel i dag Nordens førende fodboldklub. JD Logistik har været sponsor siden 2003 med faste pladser til alle kampe i Parken. Det giver os en god mulighed for at støtte op omkring holdet, samtidig med at vi kan give kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere en god oplevelse.

Kræftensbekæmpelse

Erhverspartner mod kræft

JD Logistik har siden 2005 været erhvervspartner i Kræftens Bekæmpelse og dermed støttet kampen mod kræft. Foreningen arbejder for, at færre får kræft, flere overlever kræft og et bedre liv efter kræft. Et formål der har vores fulde opbakning.

Team Giv Håb logo

Cykel Nerven

Hos JD Logistik kender vi alt til at arbejde i teams, derfor er vi glade for at være en del af teamet, der kæmper mod sclerose. I efteråret 2016 har JD Logistik derfor tegnet sponsorkontrakt med Cykelnerven, der er Scleroseforeningens årlige event.

Vil du vide mere om vores sponsorater eller har du generelle spørgsmål?


Warning: Use of undefined constant ye - assumed 'ye' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/jdlogistik.dk/public_html/inc/callme.php on line 48