Luk

Opbevaring og transport af værnemidler for DSB

Mikkel Ditlev Stange Jacobsen Mikkel Ditlev Stange Jacobsen

På JD Logistiks lagerhotel tilbyder vi opbevaring og lagerhotel for både små og store virksomheder og offentlige institutioner. En af vores store kunder er DSB, som opbevarer værnemidler på vores lager i Hvidovre.

DSB opgave

Tre-i-en opbevaringsløsning

Opbevaring og lagerstyring er en af JD Logistiks kerneområder. Derfor tilbyder vi altid opbevaringsløsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

Det er også tilfældet med den opbevaringsløsning, vi tilbyder DSB.

På grund af corona-pandemien er passagerernes tryghed og sundhed en absolut topprioritet hos DSB – for med over 500.000 daglige passagerer har DSB et stort samfundsansvar. Derfor er brugen af værnemidler som håndsprit og mundbind en vigtig del af personalets arbejdsgange.

Men med det store behov for værnemidler har DSB også brug for ekstra lagerplads samt effektiv lagerstyring og transport, der kan sikre, at der aldrig mangler værnemidler ombord på togene.

Det er netop denne tre-i-en-løsning, JD Logistik tilbyder DSB.

Opbevaring i specialbyggede brandsikre containere

Først og fremmest opbevarer vi værnemidlerne under trygge og sikrede rammer. Værnemidlerne er fordelt på cirka 150 paller samt specialfremstillede brandsikre containere, der forebygger, at der går ild i den brandfarlige håndsprit.

Når DSB skal bruge en ny levering værnemidler, bestiller de hurtigt og nemt via vores Warehouse Management System. Når vi har modtaget ordren, plukker og pakker vi den så for derefter at levere på den ønskede adresse næste dag. Leveringsadresserne ligger både i Københavnsområdet, i Jylland samt på det øvrige Sjælland, Falster og Fyn.

Vi er glade for at kunne lette logistikken for en af Danmarks største offentlige virksomheder – og ikke mindst for at kunne hjælpe både DSB’s passagerer og personale til en tryg rejse.

Brandsikker container

Har din virksomhed også behov for lagerstyring?

Vil du høre mere om, hvordan JD Logistik kan lette logistik- og lagerstyring i din virksomhed? Så læs mere om vores lagerhotel her – eller kontakt os på 32 55 68 68 eller i kontaktformularen allerede i dag.

« Tilbage

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder