Luk

Historien og holdet

En moderne virksomhed

Foråret 1998 blev året, hvor vores grundlægger, Jørgen Ditlev Jacobsen, blev selvstændig, trak i nyt arbejdstøj og begyndte at stå for flytninger igen. Det skete efter mange år i flyttebranchen.

Siden er det gået hurtigt. Virksomheden voksede sikkert og måtte udvide flere gange, indtil den i 2011 etablerede sig med egne lokaler og lagerfaciliteter i Hvidovre, hvor hovedkontoret og de omfattende opbevaringshaller er placeret.

Vores domicil i Hvidovre

Fra transport til logistik

Med en komplet pakke af ydelser, der tilsammen løser alle de praktiske opgaver omkring indbo og især erhvervskundernes inventar, gav det i 2017 mening at skifte virksomhedens navn.

Vores ydelser dækker i dag stort set alle flytte- og transportopgaver, en lang række opbevaringsløsninger, inklusiv lager og arkiv, samt et professionelt serviceteam, som tager sig af kundernes praktiske opgaver. JD Transport var vokset til en komplet logistikvirksomhed og skiftede derfor navn til JD Logistik i efteråret 2017.

Professionalisme, moral, team og familie

Det har fra starten været afgørende at drive en professionel virksomhed med en stærk kultur. Stifteren Jørgen Ditlev, hans kone Tine samt sønnerne Kasper og Mikkel er i dag aktivt involveret i driften. Hele holdet består af værdsatte og fastansatte kolleger. JD Logistik er naturligvis organiseret og følger alle regler og regulativer for branchen. Samtidig gør hele holdet løbende en indsats for at udvikle nye og forbedrede løsninger til glæde for vores kunder.

MISSION

Til dem der ikke passer ind

"Vi er til for dem, som ikke nødvendigvis passer ind, på de store lagerhoteller. Dem som har særlige behov. Dem som kræver en gennemtænkt, fleksibel løsning."

VISION

Danmarks fleksible lagerhotel

"Vi vil være dem man tænker på, når der snakkes opbevaring og lagerhotel. Vi ønsker at kunne omfavne alle forespørgsler med tilpassede løsninger, som kunden er tilfreds med."

Hvad vi tilbyder

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder