Luk

 

Historien og holdet

En moderne virksomhed

Foråret 1998 blev året, hvor vores grundlægger, Jørgen Ditlev Jacobsen, blev selvstændig, trak i nyt arbejdstøj og begyndte at stå for flytninger igen. Det skete efter mange år i flyttebranchen.

Siden er det gået hurtigt. Virksomheden voksede sikkert og måtte udvide flere gange, indtil den i 2011 etablerede sig med egne lokaler og lagerfaciliteter i Hvidovre, hvor hovedkontoret og de omfattende opbevaringshaller er placeret.

Vores domicil i Hvidovre

Fra transport til logistik

Med en komplet pakke af ydelser, der tilsammen løser alle de praktiske opgaver omkring indbo og især erhvervskundernes inventar, gav det i 2017 mening at skifte virksomhedens navn.

Vores ydelser dækker i dag stort set alle flytte- og transportopgaver, en lang række opbevaringsløsninger, inklusiv lager og arkiv, samt et professionelt serviceteam, som tager sig af kundernes praktiske opgaver. JD Transport var vokset til en komplet logistikvirksomhed og skiftede derfor navn til JD Logistik i efteråret 2017.

Professionalisme, moral, team og familie

Det har fra starten været afgørende at drive en professionel virksomhed med en stærk kultur. Stifteren Jørgen Ditlev, hans kone Tine samt sønnerne Kasper og Mikkel er i dag aktivt involveret i driften. Hele holdet består af værdsatte og fastansatte kolleger. JD Logistik er naturligvis organiseret og følger alle regler og regulativer for branchen. Samtidig gør hele holdet løbende en indsats for at udvikle nye og forbedrede løsninger til glæde for vores kunder.

MISSION

Til dem der ikke passer ind

"Vi er til for dem, som ikke nødvendigvis passer ind, på de store lagerhoteller. Dem som har særlige behov. Dem som kræver en gennemtænkt, fleksibel løsning."

LAGERHOTEL

VISION

Danmarks fleksible lagerhotel

"Vi vil være dem man tænker på, når der snakkes opbevaring og lagerhotel. Vi ønsker at kunne omfavne alle forespørgsler med tilpassede løsninger, som kunden er tilfreds med."

OPBEVARING

Vi støtter

JD Logistik sponsor hos F.C. København

F.C. København

Siden 2003

F.C. København er vel i dag Nordens førende fodboldklub. JD Logistik har været sponsor siden 2003 med faste pladser til alle kampe i Parken. Det giver os en god mulighed for at støtte op omkring holdet, samtidig med at vi kan give kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere en god oplevelse.

JD Logistik sponsor hos Cykel Nerven

Cykel Nerven

Siden 2016

Hos JD Logistik kender vi alt til at arbejde i teams, derfor er vi glade for at være en del af teamet, der kæmper mod sclerose. I efteråret 2016 har JD Logistik derfor tegnet sponsorkontrakt med Cykelnerven, der er Scleroseforeningens årlige event.

JD Logistik sponsor hos Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Siden 2005

JD Logistik har siden 2005 været erhvervspartner i Kræftens Bekæmpelse og dermed støttet kampen mod kræft. Foreningen arbejder for, at færre får kræft, flere overlever kræft og et bedre liv efter kræft. Et formål der har vores fulde opbakning.

JD Logistik sponsor hos København Håndbold

København Håndbold

Siden 2015

København Håndbold har med den korte levetid klubben har eksisteret, etableret sig i toppen af dansk kvindehåndbold, hvor kronen på værket blev det danske mesterskab i 2018. Ligeledes har klubben deltaget i Champignons League. Vi er utrolig glade og stolte for at have været med på rejsen de sidste 6 år. Sponsorratet giver os mulighed for at kunne invitere kunder og samarbejdspartnere med til håndboldkampe i Frederiksberghallen.

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

SENESTE NYT

Andre nyheder

Vi har betjent tusindvis af kunder

FLYTNING

Med erfaring fra før årtusindskiftet er flytning og transport en velkendt opgave for os. Samtidig har vi lavet flytninger i stort set alle størrelser og kompleksitetsniveauer. Derfor får du en også en effektiv løsning, når du vælger JD Logistik.

LÆS MERE

OPBEVARING

JD Logistik har et omfattende udbud af sikrede opbevaringsløsninger. Her får du plads til til opbevaring af dine private ting, til arkivet, til virksomhedens overskydende inventar eller udstyr og endda til din båd – altid i professionelle, tørre og trygge rammer.

LÆS MERE

LAGERHOTEL

JD Logistik tilbyder ekstra lagerplads samt effektiv lagerstyring og pluk og pak-løsninger på vores lagerhotel i Hvidovre. Det er en både omkostningseffektiv og enkel lagerløsning for webshops og andre virksomheder med behov for eksternt varelager.

LÆS MERE