Luk

Lagerhotel i Hvidovre: Din alt-i-en løsning til opbevaring

Vores lagerhotel i Hvidovre er et knudepunkt for alsidige og effektive lagerløsninger. Med lagerhotel beliggende i hjertet af Hvidovre, tilbyder vi en række skræddersyede løsninger, der vil imødekomme dine behov for opbevaring og logistik.

Vores hovedkontor i Hvidovre

Hos JD Logistik har vi vores hovedkontor placeret i Hvidovre. Dette betyder også at det er den af vores forskellige lokationer, som vi oplever at tilbyde størst fleksibilitet indenfor. Vi har netop mulighed for, at kunne tilbyde alt det vi kan på vores andre lokationer, bare i et mindre omfang.

Nedenfor har vi valgt at opliste vores største ydelser, og så har vi lavet en yderligere beskrivelse af de enkelte tjenester.

Alt afhængig af hvilken tjeneste du kunne stå og have brug for, har du mulighed for at blive klogere på den enkelte nedenfor.

Vores domicil i Hvidovre

Hvidovre: En lokation med uendelige muligheder

I Hvidovre tilbyder vi et væld af lagerløsninger. Vores faciliteter er designet til at være så fleksible som muligt, hvilket betyder, at vi kan tilpasse os dine behov – uanset om det er til opbevaring af mindre maskiner, containeropbevaring eller specialiserede fødevare- og økologilagerløsninger.

Kontakt os

Send besked

Fødevarer- og økologi lager hos JD Logistik i Hvidovre

Vores faciliteter i Hvidovre og Glostrup er godkendt til opbevaring, håndtering og levering af både almindelige og økologiske tørvarer. Med et avanceret Warehouse Management System (WMS) kan vi effektivt håndtere alt fra batchnummer til holdbarhedsdato og økologiske mærkninger, samtidig med at vi sikrer overholdelse af FIFO-princippet (First In, First Out).

Vores domicil i Hvidovre

JD Logistik tilbyder mulighed for container- og maskinopbevaring

Udover vores indendørs faciliteter har vi også mulighed for at tilbyde udendørs containeropbevaring, som er ideel til større genstande og udstyr, hvilket i nogle tilfælde kan være en fordel, for eksempelvis i forbindelse med en større flytning. Derudover tilbyder vi også opbevaring af mindre maskiner, en decideret opbevaringsløsning til mindre maskiner, som sikrer sikker og praktisk opbevaring af dit værdifulde udstyr.

Vores domicil i Hvidovre

Kontakt os

Send besked

Pluk og pak i Hvidovre - Skræddersyet til dit behov

Udover ovenstående ydelser, tilbyder vi også vores pluk- og pak-løsninger, som er særligt tilpasset til B2B-kunder inden for fødevare- og økologibranchen. Vores ekspertise og fleksibilitet sikrer, at dine varer håndteres professionelt og effektivt, uanset om det drejer sig om små eller store ordrer. Vi har altid et stort fokus på at sørge for selve opbevaringen foregår under ordentlige og særligt kvalificerede rammer.

Mulighed for Self Storage-løsninger hos JD Logistik:

I Hvidovre tilbyder vi også self storage-rum og containere, hvilket giver dig fleksibiliteten til selv at administrere dine opbevaringsbehov. Med over 60 self storage-rum og mere end 80 containere har du rig mulighed for at finde den perfekte løsning til både kort- og langtids opbevaring.

Vores domicil i Hvidovre

Kombineret kontorudlejning og lageropbevaring hos JD Logistik

Hos JD Logistik har vi en unik mulighed i forbindelse med vores lagerhotel i Hvidovre, vi giver netop vores kunder mulighed for også at leje kontorer via os. Kontakt os på tlf. 32 55 68 68 vedr. spørgsmål angående kontorleje.

Dette betyder, at du kan have dine lagervarer og dit arbejdsområde samlet på ét sted. Dette er en ydelse, som vores kunder sætter stor pris på, da der opleves stor tidsbesparelse, eftersom at man sparer kørslen mellem lager og kontor. Vi tilbyder 24 forskellige kontorer til leje, hvilket giver dig mulighed for nemt at drive din virksomhed effektivt og bekvemt, tæt på dine lagrede varer.

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder