Luk

Bestil og se priser på opbevaring

Se priser og bestil lige netop den opbevaringsløsning du ønsker.

Bestil din opbevaring her

Priser på opbevaring

Ønsker du konkurrencedygtige priser på opbevaring af dit inventar, har JD Logistik flere opbevaringsløsninger til skarpe priser.

Kontakt os i dag for at indhente en pris på opbevaring.

Opmagasinering til konkurrencedygtige priser

Mangler du opmagasinering af dine genstande til konkurrencedygtige priser? Hos JD Logistik har vi et omfattende udbud af sikrede opbevaringsløsninger både med plads til opbevaring af dine private ting såvel som virksomhedens overskydende inventar.

Uanset hvad du ønsker opbevaret, har vi 18.000 m2 serviceret lager med opbevaring til alle dine behov – og skarpe priser. For eksempel er vores Big Box den billigste løsning i København.

Vores hovedsæde i Hvidovre er et specialiseret lagerkompleks med betjening af både private og professionelle kunder. Her får du både den fleksibilitet og de løsninger, der ellers vil kræve lagerkapacitet eller flere forskellige leverandører.

JD Logistiks Big Box lager

Hvad koster et depotrum hos JD Logistik?

Hos JD Logistik finder du flere forskellige slags opbevaringsmuligheder. Prisen på opbevaring afhænger af størrelsen på det lagerrum, du har brug for.

Vores billigste opbevaringsløsning er vores Big Box, der koster 200 kr. om måneden og har plads til 6 m3. Big Box er en trælift med plads til alt det, du ikke selv kan finde plads til. Prisen på opbevaring i Big Boxe er kun 7,85 kr. pr. dag, og derfor er det en særlig lukrativ løsning til dig, der ønsker den absolut billigste opbevaring i København.

Har du brug for mere plads er vores self storage en idéel opbevaringsløsning. Vi tilbyder rumstørrelser fra 7 m2 til 56 m2, og derfor får du dit eget private depotrum i en størrelse, der passer dine behov. Prisen på opbevaring med self storage er fra 900 kr. om måneden. JD Logistik tilbyder også levering og afhentning af dine ejendele, så du ikke skal bekymre dig om nogen form for praktik.

Skal du bruge midlertidig opbevaring af dit inventar, tilbyder JD Logistik også leje af container. Her får du en vandtæt, vindafvisende og ventileret container, der trygt og sikkert kan opbevare dine ejendele. Prisen på opbevaring med container er 1150 kr. om måneden, og her får du 33,2 m3 plads, og containeren kan stilles og sikres lige, hvor du ønsker det.

Dit rullende lager - Lige til døren

En Big Box er god, hvis du skal have opbevaret møbler, flyttekasser el.lign.
Det er den absolut billigste opbevaringsløsning.

Nu har vi gjort det endnu nemmere for dig!
Med Big Box traileren kan du få leveret en Big Box lige til døren, som du så kan fylde og så kører vi den tilbage på opbevaring.

Du har også mulighed for selv at afhente traileren og levere den tilbage efter brug.

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder