Luk

Professionelt flytte-team

JD Logistik er specialister i flytning og transport for virksomheder, offentlige institutioner og private. Vi har dedikeret personale, planlægningssystem, materialer og alt relevant udstyr.

Et professionelt flyttefirma

Vi er specialister i flytning og transport

Med erfaring fra før årtusindskiftet er flytning og transport en velkendt opgave for os. Samtidig har vi lavet flytninger i stort set alle størrelser og kompleksitetsniveauer. Derfor får du en også en effektiv løsning, når du vælger JD Logistik.

Dine ting kommer helt i mål

Du kan frit vælge alt fra den omkostningseffektive flytning, hvor vi kun står for selve vejtransporten, og til den fuldt servicerede løsning. Når vi står for det hele, så efterlader vi en ryddet og rengjort fraflytningsadresse samt byder dig velkommen på en fuldt funktionsdygtig tilflytningsadresse, hvor alt er monteret og virker.

Vi lægger vægt på din tryghed. Derfor får du tilknyttet en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, samt planlægger og koordinerer selve flytningen. Alt skal nemlig sikkert frem og på plads, så din virksomhed eller dit hjem hurtigt og effektivt kommer i fuld drift igen. Har du behov for at få opbevaret dine ejendele midlertidigt, tilbyder vi også tør og tryg møbelopbevaring

Flyttemand på ladet af lastbil

Hvad vi tilbyder indenfor

Nøglen til en god flytning

Vores kunders tilfredshed afhænger i høj grad af de medarbejdere, de møder, når de benytter vores services. Derfor gør vi hver dag en indsats for at have tilfredse medarbejdere, der har lyst til at gå på arbejde om morgenen – og går glade hjem igen om eftermiddagen.

Vi er bekendt med og efterlever samtlige minimumskrav til blandt andet lønforhold, ansættelse, arbejdsmiljø, arbejdsskader, sygdom og ferie, som gælder for alle på arbejdsmarkedet.

Det betyder, at alle vores medarbejdere er fastansat med pension og løn under sygdom, ligesom vi på ingen måde påvirker vores ansattes tilhørsforhold til fagforening. Vi anvender endvidere ikke underleverandører og løsarbejdere, som ikke er omfattet af overenskomst.

Vi sikrer desuden, at alle ansatte i virksomheden får en tilstrækkelig oplæring i at udføre deres arbejde på en måde, der hverken er til fare for dem selv eller andre.

Endelig modarbejder vi forskelsbehandling på grund af køn, etnicitet, religion, politisk overbevisning, seksuel orientering, alder samt national og social baggrund.

Flytteteam på ladet af lastbil

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder