Luk

Dit fleksible lagerhotel

JD Logistik tilbyder ekstra lagerplads samt effektiv lagerstyring og pluk og pak-løsninger på vores lagerhotel i Hvidovre og Glostrup. Det er en både omkostningseffektiv og enkel lagerløsning for webshops og andre virksomheder med behov for eksternt varelager.

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel er et lager, hvor du kan leje plads til dit varelager. Og vi klarer alt logistikken omkring det.

JD Logistiks lagerhotel på Jernholmen i Hvidovre får du dog meget mere end bare et eksternt lagerrum ved København. Vi kan nemlig tilbyde dig både håndtering og distribution af dit varelager.

Og det er et afgørende konkurrenceparametre, hvis du vil drive en succesfuld webshop. For Webshop-kunder forventer for det første at få deres varer hurtigt leveret. Desuden er udgifter til porto, forsendelse samt medarbejdere til pluk og pak nogle af de helt store poster som webshop-ejer.

Vælger du JD Logistiks lagerhotel som dit eksterne varelager, får du en omkostningseffektiv lagerløsning, som kan spare dig og din virksomhed for både økonomiske og praktiske ressourcer.

Er du i tvivl om, hvorvidt du trygt kan overlade dit varelager i hænderne på os? Så klik dig ind på vores Trustpilot, og læs anmeldelser fra nogle af vores tilfredse kunder. Ellers læs videre, og bliv klogere på alle dine fordele ved at leje lagerplads hos os.

Har du blot brug for lidt ekstra lagerplads, er vores lagercontainere også en mulighed.

Lagermedarbejdere fra JD Logistik på vores lagerhotel

Hvad vi tilbyder indenfor

Kontakt os

Send besked

Gør det du er god til - Lad os om resten

Uden lagerhotel

Indkøb

Transport

Varemodtagelse

Lagerstatus

Salg

Pluk

Pakning

Distribution

Med lagerhotel

Indkøb

Salg

Dine fordele ved at leje lagerplads hos JD Logistik

Registrering af lagerbevægelser

Vi registrerer alle bevægelser på dit lager ved ind- og udlevering. På den måde er du sikret regelmæssige lagerafstemninger.

Lagerstyring og overblik hele vejen rundt

Vi styrer dit lager og mængden af de varer, du opbevarer på vores lagerhotel. Du får desuden adgang til vores Warehouse Management System, som kan integreres med Shopify og andre e-commerce-løsninger. Dermed har du altid fuldt overblik over dit varelager. Læs mere om vores WMS her.

Opgørelse af lagerstatus

Vi opgør din lagerstatus. Det sikrer dig og din virksomhed en både enkel og effektiv lagerstyring samt overblik over statusopgørelser.

Pluk og pak samt forsendelse af dine varer

Vi plukker og pakker dine varer ved bestilling og sørger også for forsendelse og levering. Vi kan derfor spare dig for at ansætte, ligesom vi kan tilbyde dig fordelagtige fragtløsninger. Læs mere om Pluk og Pak her.

Sikker lagerplads

Vores lagerhotel er tørt, opvarmet, tyverisikret og videoovervåget døgnet rundt. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om hverken indbrud eller vandskader.

Du får kort sagt samlet alle dine behov for logistikstyring ét og samme sted, når du lejer lagerplads hos JD Logistik. Du skal groft sagt kun bekymre dig om indkøb, markedsføring og salg – så klarer vi resten.

Kontakt os

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder