Lagerhotel

JD Logistik tilbyder ekstra lagerplads samt effektiv lagerstyring og pluk og pak-løsninger på vores lagerhotel i Hvidovre. Det er en både omkostningseffektiv og enkel lagerløsning for webshops og andre virksomheder med behov for eksternt varelager. Læs mere om dine fordele her på siden, eller kontakt os på 32 55 68 68 for et tilbud på lagerplads.

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel er et lager, hvor du kan leje plads til dit varelager.

JD Logistiks lagerhotel på Jernholmen i Hvidovre får du dog meget mere end bare et eksternt lagerrum ved København. Vi kan nemlig tilbyde dig både håndtering og distribution af dit varelager.

Og det er et afgørende konkurrenceparametre, hvis du vil drive en succesfuld webshop. For Webshop-kunder forventer for det første at få deres varer hurtigt leveret. Desuden er udgifter til porto, forsendelse samt medarbejdere til pluk og pak nogle af de helt store poster som webshop-ejer.

Vælger du JD Logistiks lagerhotel som dit eksterne varelager, får du en omkostningseffektiv lagerløsning, som kan spare dig og din virksomhed for både økonomiske og praktiske ressourcer.

Er du i tvivl om, hvorvidt du trygt kan overlade dit varelager i hænderne på os? Så klik dig ind på vores Trustpilot, og læs anmeldelser fra nogle af vores tilfredse kunder. Ellers læs videre, og bliv klogere på alle dine fordele ved at leje lagerplads hos os.

Lagerhotel

Dine fordele ved at leje lagerplads hos JD Logistik

Registrering af lagerbevægelser

Vi registrerer alle bevægelser på dit lager ved ind- og udlevering. På den måde er du sikret regelmæssige lagerafstemninger.

Lagerstyring og overblik hele vejen rundt

Vi styrer dit lager og mængden af de varer, du opbevarer på vores lagerhotel. Du får desuden adgang til vores Warehouse Management System, som kan integreres med Shopify og andre e-commerce-løsninger. Dermed har du altid fuldt overblik over dit varelager.

Opgørelse af lagerstatus

Vi opgør din lagerstatus. Det sikrer dig og din virksomhed en både enkel og effektiv lagerstyring samt overblik over statusopgørelser.

Pluk og pak samt forsendelse af dine varer

Vi plukker og pakker dine varer ved bestilling og sørger også for forsendelse og levering. Vi kan derfor spare dig for at ansætte lagermedarbejdere, ligesom vi kan tilbyde dig fordelagtige fragtløsninger.

Sikker lagerplads

Vores lagerhotel er tørt, opvarmet, tyverisikret og videoovervåget døgnet rundt. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om hverken indbrud eller vandskader.

Du får kort sagt samlet alle dine behov for logistikstyring ét og samme sted, når du lejer lagerplads hos JD Logistik. Du skal groft sagt kun bekymre dig om indkøb, markedsføring og salg – så klarer vi resten.

Pick & Pack

Vil du leje et lagerrum ved København?

Har du brug for lagerplads samt effektiv logistikstyring af dit varelager? Så er JD Logistik måske din kommende logistikpartner.

Vi kan også tilbyde opbevaring af maskinpark og inventar for virksomheder. Kontakt os på 32 55 68 68 eller info@logistik.dk, og lad os tage en snak om lige netop dine opbevaringsbehov.

Lagerplads

Vil du vide mere om vores løsninger, priser eller noget helt andet?

Vores andre ydelser

OPBEVARING

Lager, arkiv og opbevaring til dig og virksomheden

Hos JD Logistik har du adgang til et omfattende udbud af opbevarings- og lagerløsninger. Fra det enkle self storage lager og til det styrede flex- og sikkerhedslager. Alt er tørt, sikret og overvåget.

FLYTNING

Flytning og transport af dine ting og varer

Med veluddannet og dedikeret personale samt vores egen flåde af flyttebiler, trailere og containere har du med JD Logistik en stærk partner til flytning og transport. Uanset om du ønsker en omkostningseffektiv løsning eller ikke vil løfte en finger, så er vi din partner.