Luk

Container leje og levering

Fleksible løsninger til leje og levering af container

Lej en vandtæt, vindafvisende og ventileret container hos JD Logistik, og få plads til alt det, der står og fylder. Læs om dine fordele og muligheder ved at leje en container her på siden, eller kontakt os for at høre mere om containerudlejning, priser og betingelser.

Hvorfor leje en container?

Containeropbevaring kan være en fordelagtig opbevaringsløsning i flere situationer. Det kan for eksempel være, hvis du skal have opbevaret inventar fra kontoret, indbo fra en villa eller en større lejlighed, har brug for midlertidig opbevaring af varer, eller du mangler plads til materialer og værktøj på arbejdspladsen. Vi tilbyder alt fra flyttecontainere og lagercontainere til bannercontainere, dobbeltdørscontainere, high cube containere, materialecontainere og køle- og frysecontainere

Containerløsninger til alle behov

JD Logistik tilbyder et bredt udvalg af containere. Vi kan blandt andet hjælpe med leje af:

Du får kort sagt samlet alle dine behov for containerleje ét og samme sted, når du vælger JD Logistik som din leverandør.

Uanset om du har brug for en container til opbevaring af inventar, møbler eller forretningsmæssige varer, eller hvis du har brug for en midlertidig løsning til at transportere varer fra et sted til et andet, er vores containerudlejning den ideelle løsning. Vi tilbyder fleksible lejeaftaler, der passer til din tidsramme og behov. Vores containere er af høj kvalitet, robuste og sikre, hvilket sikrer, at dine varer er beskyttet mod uautoriseret adgang og vejrforhold.

Levering af container

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Hvad vi tilbyder indenfor

Kontakt os

Send besked

Se endnu flere produkter

Se alle produkter

Stor og fleksibel kapacitet – tryg opmagasinering

En 20 fods container rummer 33,2 m3 plads og er en fordelagtig opbevaringsløsning. Og det er der flere gode grunde til.

Med den rummelige størrelse er den særligt velegnet til variabelt lagerbehov, midlertidig opbevaring (for eksempel i forbindelse med flytning mellem to adresser), eller når du har brug for at kunne flytte lageret mellem flere adresser. Du kan naturligvis regulere antallet af containere efter behov.

Containeren kan opbevares på JD Logistiks sikrede, videoovervågede arealer på Jernholmen 54 i Hvidovre eller på vores fjernlager på Øde-Hastrup-Vej 77 i Roskilde. Skulle du få brug for adgang til containeren, mens den er hos JD Logistik, er dette naturligvis muligt.

Du er med andre ord altid sikret en tryg og fleksibel opbevaring, når du vælger JD Logistik som din udbyder af containeropbevaring.

Alternativt kan containeren stilles og sikres, hvor du ønsker det. Vi tilbyder også containerkørsel og bringer gerne containeren ud, så den kan fyldes eller tømmes på stedet. På den måde skal du hverken bekymre dig om transport eller opbevaring.

Læsning af container på indendørslager

Nem og fleksibel leje af container til indbo m.m.

Uanset hvilke behov du har, får du altid følgende fordele ved at at leje en container hos JD Logistik:

  • Nem, tryg og tør opbevaring.
  • Mulighed for levering og afhentning af container.
  • Opbevaringsløsninger tilpasset dine behov.
  • Konkurrencedygtige priser.
  • Mulighed for at leje specialcontainere med isolering eller køling.
  • Over 20 års erfaring med logistikløsninger.

Bestil en container allerede nu, nemt og hurtigt.

Containerudlejning med levering lige til døren

JD logistik er din pålidelige partner inden for containerudlejning. Vi tilbyder en praktisk og effektiv løsning til dine behov for opbevaring og transport gennem vores containerudlejning. Uanset om du har brug for midlertidig lagerplads, en praktisk opbevaringsløsning under en flytning eller en fleksibel mulighed for at transportere dine varer, er vores containerudlejning skræddersyet til at imødekomme dine krav. Vi sikrer desuden, at containerne leveres lige til døren, hvilket gør processen nem og bekvem for dig.

Læsning af container på indendørslager

Hvad koster det at leje en container?

Det koster 37,50 kr. pr. dag at leje en almindelig stålcontainer og 32,50 kr. pr. dag at leje en self-storage container. For den pris får du en både kosteffektiv, tryg og fleksibel opbevaringsløsning, som kan tilpasses lige netop dine behov. Og vi kan levere og afhente din opbevaringscontainer i hele landet.

Ønsker du opbevaring til en endnu mere konkurrencedygtig pris, tilbyder vi også billig opbevaring i vores 6m3 store Big Box for 7,85 kr. pr. dag eller på paller for 2,25 kr. pr. dag.


Kontakt os for leje af container til indbo

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om leje af container til din indbo, dit varelager, dine materialer eller noget helt fjerde.

Vi tilbyder containerudlejning til både private og erhverv, og du kan derfor roligt kontakte os, uanset om du har brug for at leje en flyttecontainer, en container til opbevaring af møbler, en frysecontainer eller en container til ekstra lagerplads.

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder