Luk

Containerkørsel med sideloader

Søger du eller din virksomhed en pålidelig leverandør af containerkørsel? Så er du landet det rette sted.

Hos JD Logistik transporterer vi dine containere sikkert fra A til B med sideloader, som gør det nemt at på- og aflæse containere – uden hjælp fra trucks eller kraner.

Vi tilbyder for eksempel:

 • Kørsel af container til og fra Frihavnen
 • Transport af byggecontainer
 • Levering og afhentning af opbevaringscontainer

Uanset om du er på udkig efter en fast samarbejdspartner eller bare skal have flyttet en enkelt container, kan vores mænd klare opgaven. Vil du høre mere, er du velkommen til at give os et kald på telefon 32 55 68 68 eller skrive en mail til [email protected] – så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Levering af en container med sideloader

Effektiv, sikker og pålidelig containerkørsel siden 1998

JD Logistik er en familieejet logistikvirksomhed, som siden 1998 har leveret skræddersyede flytte- og logistikløsninger til både private og erhverv – lige fra privatflytninger og self storage-løsninger til full service logistik-løsninger for større virksomheder.

Fælles for alle vores kunder er, at de er garanteret personlig service og levering til aftalt tid ved at vælge os som samarbejdspartner.

Som kunde hos JD Logistik er du altid sikret, at:

 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi har det rette udstyr til alle containerstørrelser
 • Vores mandskab er uddannet i sikker fragt

Du er med andre ord garanteret en både effektiv, sikker og pålidelig service, når du overlader ansvaret for din containerkørsel i JD Logistiks kyndige hænder.

Kontakt os

Send besked

Containerfragt med sideloader

JD Logistik tilbyder containerkørsel med sideloader, som er en mobil løfteenhed, der – i vores tilfælde – er monteret på en lastbil. Det gør det muligt at af- og pålæsse containeren uden hjælp fra truck, kran eller lignende.

Det er især en fordel, hvis du ønsker at få leveret en container på en adresse uden hejseudstyr. Med sideloaderen kan vi nemlig nemt levere og afhente container på selv svært tilgængelige steder.

Dine fordele ved containertransport med sideloader:

 • Ikke behov for kran
 • Levering næsten alle steder
 • Tidsbesparende
 • Fleksibelt
 • Sikkert

Sideloaderen er kort fortalt en ideel løsning til containertransport, der sparer dig for besvær og bekymringer ved levering og afhentning af container.

Levering af container lige til døren

Containerkørsel til både private og erhverv

Hos JD logistik tilbyder vi professionel containerkørsel til både private og erhverv. Vores containerkørsel er tilgængelig for både private og erhvervskunder - uanset om du er en privatperson, der har brug for at flytte ejendele eller møbler, eller en virksomhed, der har behov for at transportere varer eller udstyr, kan vores containerkørsel imødekomme dine krav. Vi har ekspertise i at levere pålidelig og effektiv containerkørsel, der imødekommer dine specifikke krav.

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder