Luk

Maskinopbevaring og opbevaring af tungt gods

Har din virksomhed brug for sikker opbevaring af maskiner eller andet pladskrævende gods? På vores lager i Køge har vi massere af plads til opbevaring af maskiner, crates og andet uhåndterbart gods.

Indhent tilbud på maskinopbevaring på vores lager i Køge i dag, og få opbevaret dit gods trygt og sikkert. Vi tilbyder opbevaringsløsninger til alle tænkelige behov.

Opbevaring af alt det tunge på vores lager i Køge

Mangler du ekstra plads til maskinopbevaring, har JD Logistiks lager i Køge både pladsen og de praktiske logistikløsninger. Vi sørger for at finde det tunge gods frem, når du har brug for det, ligesom vi har det rette udstyr til at transportere det.

Tunge maskiner og andet stort gods tager meget plads, og hvis det ikke skal bruges hele tiden, er der brug for en sikker opbevaringsløsning andetsteds. JD Logistik har over 20 års erfaring med logistik og kan tilbyde maskinopbevaring tilpasset lige netop dine behov.

Har du brug for, at vi tager os af håndtering og distribuering af dit varelager, tilbyder vi også vores lagerhotel-service. Her får du en omkostningseffektiv lagerløsning, der kan spare din virksomhed for både økonomiske og praktiske ressourcer.

Opbevaring af store maskiner mv.

Tryg opbevaring af dine maskiner

Med over 1600 kvadratmeter har vores lager i Køge plads til opbevaring af store dimensioner. Uanset hvor mange maskiner du mangler opbevaring til, eller hvor meget de fylder, skal vi nok finde plads.

Vi ved, at arbejdsmaskiner som regel koster mange penge, og derfor skal de naturligvis opbevares tørt, trygt og i sikkerhed for tyveri. Vores faciliteter er aflåste og sikrede med indhegning, alarm og videoovervågning. Du kan derfor trygt overlade dine dyre maskiner til JD Logistik. Med opbevaring af maskiner hos os er dine ejendele i sikre omgivelser, indtil du skal bruge dem igen.

Med maskinopbevaring hos JD Logistik får du:

  • Nem, tryg og tør opbevaring
  • Mulighed for levering og afhentning af container
  • Opbevaringsløsninger tilpasset dine behov
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mulighed for at leje specialcontainere med isolering eller køling
  • Over 20 års erfaring med logistikløsninger.

Tryg opbevaring af dine maskiner

Mangler du opbevaringsrum til tunge arbejdsmaskiner eller gods af større karakter, har JD Logistik den rette løsning. Med vores opbevaring af maskiner i Køge, går praktik og logistik op i en højere enhed. Vi sørger for sikkerhed, trygge rammer og at alle dine opbevaringsbehov bliver imødekommet.

Indhent et tilbud på vores maskinopbevaring i Køge i dag. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Gør det du er god til - Lad os om resten

Uden lagerhotel

Indkøb

Transport

Varemodtagelse

Lagerstatus

Salg

Pluk

Pakning

Distribution

Med lagerhotel

Indkøb

Salg

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder