Luk

Har du brug for en flyttecontainer? Nu leverer vi til hele Danmark

Mikkel Ditlev Stange Jacobsen Mikkel Ditlev Stange Jacobsen

Vi hos JD Logistik har gode nyheder! Vi åbner netop op for en ny service, og tilbyder dermed levering af flyttecontainere rundt i hele Danmark. Disse containere kan nemt og bekvemt bestilles via vores bestillingsformular her på vores hjemmeside. Med brug af vores flyttecontainere vil vi sørge for, at du opnår en fleksibel flytning, og dermed selv kan tage processen i dit eget tempo. 

Så står du i en situation og skal til at flytte, om det så gælder en privatflytning eller en erhvervsflytning, så kan du benytte dig af vores containere, til lige netop dit behov. Vi udbyder forskellige former for containere, som kan tilpasses på baggrund af dit ønske. 

Levering af flyttecontainer

Nem og bekvem flytning med levering af containere

Der er ikke noget værre end at skulle flytte ind et nyt sted, og alle rum er fyldt op med diverse flyttekasser, og du kan ikke finde hoved eller hale i nogle af dine ting, når du står om morgenen og skal ud af døren? Så mener vi hos JD Logistik, at en flyttecontainer er den helt rette løsning for dig. Nu tænker du måske, hvorfor en hel container? Det skal vi fortælle dig! 

Med vores flyttecontainer, giver vi dig muligheden for at beholde containeren, så længe du skulle have brug for den, så du har mulighed for at gøre din flytning så behagelig som muligt, uden nogen form for stress og jag. Hos os kan du frit afmelde din lejeaftale fra dag-til-dag uden ekstra omkostninger. Ligesom vi levere flyttecontaineren, så afhenter vi den også igen, når du har fået pakket dine ting ud på din nye adresse. 

Bestil ovenstående containere allerede i dag via vores bestillingsformular

Flyttecontainer kranes ned på jorden

Levering af forskellige typer containere

Vi tilbyder også levering af 10, 20 og 40 fods containere, som både kan være isoleret eller almindelige, hvilket er op til den enkelte. Derudover kan man også bestille køle- og frysecontainere, som er specielt designet til opbevaring af varer, der kræver at være på køl eller frys. For at bestille disse containertyper, er du nødt til at kontakte os på telefon +45 32 55 68 68 eller på mail [email protected].

Er du nysgerrig på at læse endnu mere om vores udbud af flyttecontainere, så bliv klogere flyttecontainer.

« Tilbage

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder