Luk

 

Erfaring er nøglen til en vellykket flytning

JD Logistik har i mere end 15 år beskæftiget sig med erhvervsflytning, for private som offentlige virksomheder. Med eget udviklet bookingsystem er der styr på planlægningen. Blandt de opgaver vi løser er interne og eksterne flytteopgaver, domicilskift, it håndtering, ned- og udpakning, montage, bortkørsel af affald og rengøring.

Domicilskift

Et domicilskift med JD Logistik som samarbejdspartner, starter med en behovsanalyse og med en fast flyttekonsulent tilknyttet virksomheden, sikres at såvel, planlægning, udførelse samt tidsplan overholdes. Ydermere har vi eget udviklet bookingsystem, egne fastansatte flyttefolk og biler, der sikrer høj service og kvalitet i arbejdet.

Interne flytninger

Har virksomheder brug for hjælp til både små og mindre opgaver for at få daglige dagen til at gå op, det kan være ved organisationsændringer, ombygninger, akutte opgaver eller andet, så kan det lade sig gøre med flyttefolk fra JD Logistik, vi tilknytter altid faste flyttefolk til vores kunder, så kendskabet til huset og kundens rutiner og ønsker kan overholdes hver gang.

Arkiv flytning

Arkivflytning kræver omhu og præcision, vi har en lang erfaring med flytning af alt fra ganske få hylde meter arkiv til flere, eksempelvis 29.000 hylde meter arkiver, vi har en meget stor mængde udstyr og har ligeledes specialudviklet udstyr der gør at vi kan minemere tidsforbruges og dermed opnå en konkurrencedygtig pris uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Erhversflytning

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Vi har betjent tusindvis af kunder

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig