Luk

Få budskabet ud

Er du på udkig efter en bannerreklame-løsning, eller mangler du blot et sted at hænge et stort skilt? En bannercontainer er en type container, der er designet til at vise et stort skilt eller reklameskilt. Det er typisk en standard shipping container eller en specialbygget container med et stort skilt monteret på siden eller enden.

Bannercontainere er en fleksibel og kosteffektiv løsning til at få dit budskab ud til mange mennesker. Disse containere er store og synlige, hvilket giver mulighed for at nå en bred målgruppe og skabe opmærksomhed omkring dit brand eller budskab.

Få dit budskab ud med en bannercontainer

Bannercontainere er store og synlige, hvilket gør dem velegnede til at fange folks opmærksomhed i det offentlige rum. Bannercontainere kan placeres mange steder – for eksempel på offentlige pladser, ved veje eller på byggepladser. Det giver dig mulighed for at vælge den placering, der passer bedst til din målgruppe og budskab.

En bannercontainer kan med fordel anvendes af en række forskellige organisationer og virksomheder. De bliver typisk anvendt af bygge- og anlægsvirksomheder, som anvender bannercontainere på byggepladser for at informere om projektet og give information til interesserede. Bannercontainere kan også anvendes som en del af et event eller konference for at give information til deltagerne.

Lej bannercontainer hos JD Logistik

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Send besked

Dine fordele ved en bannercontainer

Der er en lang række fordele ved at leje bannercontainere:

  • Med banner containere opnår du stor synlighed og mulighed for at nå en bred målgruppe og skabe opmærksomhed omkring dit brand eller budskab.
  • Bannercontainere kan placeres mange steder, for eksempel på offentlige pladser, ved veje eller på byggepladser. Det giver dig mulighed for at vælge den placering, der passer bedst til din målgruppe og budskab.
  • En bannercontainer er en økonomisk fornuftig løsning i forhold til andre former for reklame, da den kan genbruges flere gange og kan have lang levetid.

Lej din bannercontainer hos JD Logistik

JD Logistik har mange års erfaring med at levere logistik-løsninger til kunder i mange forskellige brancher. Vores erfaring giver os evnen til at tilpasse løsningerne til dine specifikke behov. Vi har dedikerede medarbejdere, der står klar til at rådgive dig om logistiske løsninger, og som hjælpe dig med at tilpasse løsningen til dine behov.

Hos JD Logistik kan du nemt og bekvemt leje din egen bannercontainer. Vi sørger for alt fra levering til opsætning, så du kan fokusere på at formidle dit budskab. Kontakt os i dag for at høre mere om vores containerleje, og få et tilbud tilpasset dine behov.

Se endnu flere produkter

Se alle produkter

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder