Luk

Frysecontainer og kølecontainer

Mangler du opbevaring til temperaturfølsomt gods? Uanset om du har brug for ekstra lagerplads på festivalen, restauranten eller i din forretning, er en kølecontainer eller frysecontainer ideel.

Lej din kølecontainer eller frysecontainer hos JD Logistik. Vi kan levere containeren på din ønskede adresse og hente den igen efter brug.

Leje af kølecontainer

En kølecontainer kan fungere som ekstra lagerplads, når du har brug for flere kvadratmeter til kølig opbevaring. Kølecontaineren kan både bruges til drikkevarer, ekstra plads til dit gartneri eller som fødevarelager.

En kølecontainer kan være et praktisk alternativ til et større fødevarelager, og kan på samme måde holde varerne til den ønskede temperatur. Vil du i stedet have hjælp til opbevaring af dine fødevarer, er JD Logistik godkendte til opbevaring og håndtering af fødevarer på vores lager.

Vores kølecontainere er både praktiske og topmoderne. De lever op til alle nye isoleringsstandarder og holder derfor temperaturen på det ønskede niveau, så dit inventar holder sig køligt.

Kølecontainerne er støjsvage og generer ikke. De er desuden lette at rengøre, hvilket er vigtigt, når der er tale om fødevareopbevaring. Med plane gulve og vægge gør vores kølecontainere det nemt at holde hygiejnen og er samtidigt velegnede til reoler og rulleborde.

En kølecontainer kan bl.a. bruges som køleopbevaring til:

  • Større events
  • Restauranter
  • Catering
  • Pharma og lægemidler
  • Gartnerier.

Leje af frysecontainer

Leje af en frysecontainer er praktisk, når du mangler opbevaring til frostvarer, som skal holde en kølig og stabil temperatur under frysepunktet. Med den nyeste teknologi, sørger frysecontaineren for, at kulden ikke suser ud og holder hermed inventaret koldt og elforbruget lavt. Det sikrer både en mere miljøvenlig drift samt lavere driftsomkostninger. Desuden forhindrer teknologien, at frysecontaineren iser til grundet kondensvand.

Med et stort temperaturspænd kan du opbevare fødevare, der kræver alt fra -30 grader celsius til 25 grader celsius. Der er derfor stor frysekapacitet til at holde dine varer iskolde.

Både frysecontaineren og kølecontaineren er beregnet til transport og kan let fragtes med opbevaret køle- og frysegods.

Leje af frysecontainer hos JD Logistik

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Send besked

JD Logistik – din totalleverandør i containerløsninger

Hos JD Logistik tilbyder vi containerløsninger til alle formål herunder køle- og frysecontainere. Uanset om du skal bruge en vandtæt, vandafvisende eller ventileret container, finder du det hos os.

Ved leje af container hos JD Logistik har du både mulighed for at få containeren opbevaret på vores sikrede, videoovervågede arealer på Jernholmen 54 i Hvidovre eller på vores fjernlager på Øde-Hastrup-Vej 77 i Roskilde. Her kan du naturligvis tilgå containeren, når du har brug for det.

Vi kan også stille og sikre containeren på en adresse efter dit ønske. Desuden tilbyder vi containerkørsel, hvor vi bringer containeren ud, så den kan fyldes eller tømmes på stedet. På den måde skal du hverken bekymre dig om transport eller opbevaring.

JD Logistiks sideloader levere en container på ønskede placering

Se endnu flere produkter

Se alle produkter

Book køle- og frysecontainer

Har du brug for opbevaring til temperaturfølsomt inventar? Lej en køle- eller frysecontainer hos JD Logistik og få løst alt praktikken omkring dit kølegods.

Book en kølecontainer eller frysecontainer i dag og vær sikker på, at dine fødevarer og andet inventar holder den rigtige temperatur. Har du spørgsmål om vores køle- og frysecontainerer, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder