Luk

Container leje med døgnadgang

Har du brug for ekstra opbevaringsplads? Så lej en lagercontainer hos JD Logistisk. Læs mere om de forskellige muligheder for leje af lagercontainere her.

Lej en lagercontainer for tryg opbevaring

Hvis du i en periode har brug for ekstra plads til at opbevaring af dine ting, er en lagercontainer den idéelle løsning til at give ekstra lagerplads. Med en lagercontainer har du adgang til din container døgnet rundt, hele året rundt. En lagercontainer kan indrettes efter lige netop dine behov. Har du f.eks. brug for en lagercontainer med isolering eller køling, kan du leje en specialcontainer hos os.

Der kan være mange grunde til, at du har brug for containeropbevaring. Måske skal du have opbevaret inventar fra dit kontor, indbo eller lager eller har brug for ekstra plads til værktøj og maskiner?. Hvis du er midt i en flytteproces, kan en flyttecontainer desuden være med til at give en nemmere og mere fleksibel flytning.

Uanset grunden har vi hos JD Logistik flere løsninger inden for leje af lagercontainere, så du kan finde den løsning, der passer dine behov bedst.


Fordele ved at leje en lagercontainer hos JD Logistisk:

  • Nem, tryg og tør opbevaring
  • Adgang 24-7-365
  • Opbevaringsløsninger tilpasset dine behov
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mulighed for at leje specialcontainere med isolering eller køling
  • Over 20 års erfaring med logistikløsninger
Self Storage container tæt på København, døgnadgang

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Send besked

Lagercontainer pris

Det koster 37,5 kr. pr. dag at leje den ordinære stålcontainer og 32,5 kr. pr. dag at leje en selfstorage container. En stålcontainer og en selfstorage container kan begge rumme 33 m3 plads. Forskellen er dog, at du i en selfstorage kan tilgå din inventar og materialer nemmere.

Skal du bruge en lagercontainer med mindre opbevaring, tilbyder vi også vores 6 m3 store Big Box til 7,85 kr. pr. dag eller paller til 2,25 kr. pr. dag.

Du får dermed en sikker opbevaringsløsning til rimelige priser. Her kan du tilpasse tilbuddet til dine behov og ønsker. Så uanset hvilke slags udstyr du vil beskytte, kan du gøre det ved hjælp af JD Logistiks lagercontainere. Vi leverer og afhenter din opbevaringscontainer uanset, hvor du befinder dig i Danmark.

Et udvalg af vores lagercontainere

Brug for hjælp til valg af lagercontainer?

Hos JD Logistik har vi mange års erfaring inden for opbevaring- og logistikløsninger, og vi hjælper gerne med hvilken type opbevaring, der passer dig bedst. Du finder os i Hvidovre – tæt på motorvej og det centrale København. Derfor er vi aldrig langt fra dig, der søger opbevaringsmuligheder nær København.

Vi tilbyder desuden transportmuligheder til og fra vores lager, hvis du skulle have brug for dette.

Kontakt os i dag for en opbevaringsløsning eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Se endnu flere produkter

Se alle produkter

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder