Luk

 

Har du brug for ekstra opbevaringsplads? Så lej en lagercontainer hos JD Logistisk. Læs mere om de forskellige muligheder for leje af lagercontainere her.

Lej en lagercontainer for tryg opbevaring

Hvis du i en periode har brug for ekstra plads til at opbevaring af dine ting, er en lagercontainer den idéelle løsning til at give ekstra lagerplads. En lagercontainer kan indrettes efter lige netop dine behov. Har du f.eks. brug for en lagercontainer med isolering eller køling, kan du leje en specialcontainer hos os.

Der kan være mange grunde til, at du har brug for containeropbevaring. Måske skal du have opbevaret inventar fra dit kontor, indbo eller lager eller har brug for ekstra plads til værktøj og maskiner?. Hvis du er midt i en flytteproces, kan en flyttecontainer desuden være med til at give en nemmere og mere fleksibel flytning.

Uanset grunden har vi hos JD Logistik flere løsninger inden for leje af lagercontainere, så du kan finde den løsning, der passer dine behov bedst.


Fordele ved at leje en lagercontainer hos JD Logistisk:

  • Nem, tryg og tør opbevaring
  • Mulighed for levering og afhentning af container
  • Opbevaringsløsninger tilpasset dine behov
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mulighed for at leje specialcontainere med isolering eller køling
  • Over 20 års erfaring med logistikløsninger
Et udvalg af vores lagercontainere

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se endnu flere produkter

SE ALLE PRODUKTER

Vi har betjent tusindvis af kunder

Lagercontainer pris

Det koster 37,5 kr. pr. dag at leje den ordinære stålcontainer og 32,5 kr. pr. dag at leje en selfstorage container. En stålcontainer og en selfstorage container kan begge rumme 33 m3 plads. Forskellen er dog, at du i en selfstorage kan tilgå din inventar og materialer nemmere, og ved den ordinære lagercontainer inkluderer prisen både levering og afhentning.

Skal du bruge en lagercontainer med mindre opbevaring, tilbyder vi også vores 6 m3 store Big Box til 7,85 kr. pr. dag eller paller til 2,25 kr. pr. dag.

Du får dermed en sikker opbevaringsløsning til rimelige priser. Her kan du tilpasse tilbuddet til dine behov og ønsker. Så uanset hvilke slags udstyr du vil beskytte, kan du gøre det ved hjælp af JD Logistiks lagercontainere. Vi leverer og afhenter din opbevaringscontainer uanset, hvor du befinder dig i Danmark.

Brug for hjælp til valg af lagercontainer?

Hos JD Logistik har vi mange års erfaring inden for opbevaring- og logistikløsninger, og vi hjælper gerne med hvilken type opbevaring, der passer dig bedst. Du finder os i Hvidovre – tæt på motorvej og det centrale København. Derfor er vi aldrig langt fra dig, der søger opbevaringsmuligheder nær København.

Vi tilbyder desuden transportmuligheder til og fra vores lager, hvis du skulle have brug for dette.

Kontakt os i dag for en opbevaringsløsning eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig