Luk

Materialecontainer og værktøjscontainer

Hos JD Logistik kan du leje containere til tør og sikker opbevaring af materialer, maskiner og værktøj på byggepladsen. Vi leverer containeren direkte til byggepladsen – og henter den selvfølgelig igen, når byggeriet er i mål. Vi har både 10, 20 og 40 fods containere, så du kan få plads til det meste. Indhent et tilbud allerede i dag.

Leje af containere til byggepladser

JD Logistik er specialister i opbevaring, og derfor har vi også containere til alle behov – om det er containere til opbevaring af indbo eller containere til byggepladser.

Containerne er vand- og vindtætte og ventilerede, så dine materialer er godt beskyttet mod vind og vejr, ligesom du også kan leje en containerlås, så dine materialer også er beskyttet mod tyveri og hærværk.

Vi har containere til rådighed på vores tre lagre i Hvidovre, Glostrup og Roskilde og transporterer containerne til og fra byggepladser i hele Danmark. Lej en værktøjs- og materialecontainer hos JD Logistik, og få plads til alt fra værktøj til materialer og maskiner.

Materialecontainer til byggepladser

Værktøjscontainer til sikker opbevaring af værktøj

Vores containere er oplagte til opbevaring af værktøj på byggepladser, da de beskytter mod regn, sne og slud.

Har du brug for opbevaring af dit værktøj, kan det også være en fordel at leje en isoleret container for at mindske risikoen for, at værktøjet bliver udsat for frost og kondens. Har du brug for lys i containeren, kan vi også levere containerne med lys og el.

Der er ingen kompromisser, når du lejer en værktøjscontainer hos JD Logistik – hvis du har behovet for værktøjsopbevaring, har vi containeren. Vil du markedsføre din virksomhed, kan vi også tilbyde leje af bannercontainere

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Send besked

Beskyt maskiner og materialer med en materialecontainer

Mange maskiner og materialer tåler ikke vand og frost og kræver derfor opbevaring under tørre og isolerede forhold. Ved den slags behov er en materialecontainer et oplagt valg, da den giver dig mulighed for at opbevare byggematerialerne på byggepladsen. På den måde undgår du at transportere materialer frem og tilbage hver dag.

Vores containere beskytter mod vind og vand, ligesom du også har mulighed for at leje en isoleret container. Dermed er du sikret optimal beskyttelse af maskiner og materialer.

Har du brug for opbevaring af lange byggematerialer, kan det være en fordel at leje en sidedørscontainer, da den store åbning gør det nemmere at tilgå materialerne.

Materialecontainer

Se endnu flere produkter

Se alle produkter

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder