Luk

 

Hos JD Logistik tilbyder vi leje af sidedørscontainere. De er særligt velegnede til dig, der har brug for en større åbning for at kunne laste containeren. Som altid leverer vi containeren direkte til den ønskede placering – og henter den igen efterfølgende.

Sidedørscontainere sikrer nem adgang

Hos JD Logistik er du altid sikret optimale containerløsninger, og derfor er sidedørscontainere selvfølgelig også en mulighed.

Sidedørscontaineren har alle fordelene ved en normal container – for eksempel at materialer, maskiner og værktøj er beskyttet mod vind og vejr. Men derudover har den sine helt egne fordele, da den også har døre på langsiden.

De lange døre gør det for eksempel nemmere at laste containeren med brede eller lange genstande. Derudover kan en sidedørscontainer også bruges til events som eksempelvis udstillinger, messer eller lignende, da den brede åbning sikrer bedre udsyn.

Ønsker du at leje en sidedørscontainer, kan vi hjælpe dig i hele Danmark. Vi leverer containeren til dig – og afhenter efter endt brug. Du kan selvfølgelig også leje en containerlås, hvis du ønsker beskyttelse mod tyveri og hærværk.

Sidedørscontainer med åben side

Beskyt dine materialer med en sidedørscontainer

Mange materialer og eventuelle maskiner tåler ikke at blive udsat for regn og frost. Derfor er det muligt hos os at leje en sidedørscontainer, der er isoleret fra ydre forhold, og hvor du ikke bliver nødt til at transportere materialerne frem og tilbage hver dag for at passe på dem.

Med JD Logistik har du således mulighed for at sikre for eksempel materialer og værktøj komplet beskyttelse.

Udover at du får beskyttet dine materialer på optimal vis, er en sidedørscontainer fordelagtig at leje, hvis du skal bruge en større åbning, der gør det nemmere at tilgå materialerne.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på containerleje. Vi tilbyder containere i alle størrelser og til alle formål.

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se endnu flere produkter

SE ALLE PRODUKTER

Vi har betjent tusindvis af kunder

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig