Luk

 

Kontakt os

Mangler du opbevaring til dine møbler? Så er du landet rette sted. Hos JD Logistik tilbyder vi flere muligheder for opbevaring, hvor du med fordel kan opmagasinere dine møbler.

Kontakt os i dag for et tilbud på en tryg opbevaringsløsning til dine møbler.

Tør og tryg møbelopbevaring

Der findes mange situationer, hvor det kan være praktisk at få dine møbler opbevaret i længere tid. Skal du have dine møbler opbevaret, er det en tryghed at vide, at de er opbevaret et tørt og sikkert sted.

Vælger du at få opbevaret dine møbler hos JD Logistik, er du også sikret, at dine ejendele er opbevaret i trygge rammer. Vi har både tyveri- og brandsikring i vores opbevaringshaller, ligesom vi også har videoovervågning. Desuden opbevarer vi dine møbler langt fra kulde, støv og fugt, så du får dine ejendele tilbage i samme stand, som du afleverede dem.

Det er altsammen med til at give ro i maven, når du vælger møbelopbevaring hos os.

JD Logistiks Big Box lager

Hvornår har du brug for møbelopbevaring?

Grundene til at du søger opbevaringsrum kan være mange. Måske står du midt i en flytning, og der er en mellemliggende periode fra du sælger dit hjem til, du kan flytte ind i dit nye hus. Her har du brug for møbelopbevaring i mellemtiden. Det kan også være, at du flytter ind i noget mindre, og derfor ikke har plads til alle dine møbler. Er du i gang med en større renovering af dit hjem, kan det også være nødvendigt at opbevare dine møbler et andet sted.

Det behøver ikke kun at være private, der har brug for opbevaring af møbler. Ejer du en virksomhed, der sælger møbler, skal du naturligvis også bruge opbevaring til møblerne, du sælger, og her kan JD Logistik også tilbyde opbevaringsløsninger.

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Hvad koster opbevaring af møbler hos JD Logistik?

Prisen på møbelopbevaring afhænger af hvilken løsning, du vælger. Skal du bruge meget plads, er en flyttecontainer, en self storage container eller et self storage rum den bedste løsning til dig, da der er masser af kubikmeter til opbevaring. Skal du bare bruge lidt plads til opbevaring af møbler, er en Big Box nok nærmere den rette opbevaring til dine behov.

Du kan se vores priser på opbevaring og finde den type, der passer dig bedst.

Opbevaring af møbler i container

Dine fordele ved at vælge JD Logistik

Leder du efter billige opbevaringsløsninger i København, er du kommet til det rette sted. JD Logistik har flere forskellige slags muligheder for opbevaring i sikrede rum.

Derfor er du sikret tryg og fleksibel opmagasinering – uanset om du har brug for opbevaring af møbler i en kortere periode grundet flytning, renovering eller rejse, eller du har brug for en permanent opbevaringsløsning til din virksomheds møbellager. Vi tilbyder f.eks. københavnsområdets garanteret billigste opbevaring i vores Big Box.

Hos JD Logistik får du altid en række fordele, når du benytter os til møbelopbevaring:

  • Ingen binding – opsig dit depotrum fra dag til dag
  • Prisgaranti – vi garanterer byens billigste self storage
  • Video Overvågning og alarm – sikker opmagasinering
  • Self storage i tørre, opvarmede lokaler – dine ting er i gode rammer
  • Kundeservice – vi står altid klar med rådgivning og assistance

Vi har betjent tusindvis af kunder

Se endnu flere produkter

SE ALLE PRODUKTER

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig