Luk

Opbevaring af møbler

Opbevaring af alle slags møbler

Er pladsen blevet for trang og mangler du møbelopbevaring? Så er du landet rette sted. Hos JD Logistik tilbyder vi flere muligheder for opmagasinering, hvor du med fordel kan opbevare dine møbler.

Kontakt os i dag for et tilbud på en tryg opbevaringsløsning til dine møbler.

Tør og tryg møbelopbevaring

Der findes mange situationer, hvor det kan være praktisk at få dine møbler opbevaret i længere tid. Skal du have dine møbler opbevaret, er det en tryghed at vide, at de er opbevaret et tørt og sikkert sted. Vi sørger for møbelopbevaring i rum med lav fugtighed og en konstant temperatur, så dine møbler ikke tager skade, mens du har dem opbevaret hos os.

Vælger du møbelopbevaring hos JD Logistik, er du også sikret, at dine ejendele er opbevaret i trygge rammer. Vi har både tyveri- og brandsikring i vores opbevaringshaller, ligesom vi også har videoovervågning. Desuden opbevarer vi dine møbler langt fra kulde, støv og fugt, så du får dine ejendele tilbage i samme stand, som du afleverede dem.

Det er altsammen med til at give ro i maven, når du vælger møbelopbevaring hos os.

JD Logistiks Big Box lager

Hvornår har du brug for møbelopbevaring?

Grundene til at du søger opbevaringsrum til dine møbler kan være mange. Måske står du midt i en flytning, og der er en mellemliggende periode fra du sælger dit hjem til, du kan flytte ind i dit nye hus. Her har du brug for møbelopbevaring i mellemtiden. Det kan også være, at du flytter ind i noget mindre, og derfor ikke har plads til alle dine møbler. Er du i gang med en større renovering af dit hjem, kan det også være nødvendigt at opbevare dine møbler et andet sted.

Det behøver ikke kun at være private, der har brug for møbelopbevaring. Ejer du en virksomhed, der sælger møbler, skal du naturligvis også bruge opbevaring til møblerne, du sælger, og her kan JD Logistik også tilbyde opbevaringsløsninger.

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Send besked

Hvad koster opbevaring af møbler hos JD Logistik?

Prisen på møbelopbevaring afhænger af hvilken løsning, du vælger. Skal du bruge meget plads, er en flyttecontainer, en self storage container eller et self storage rum (900kr/md.) den bedste løsning til dig, da der er masser af kubikmeter til opbevaring. Skal du bare bruge lidt plads til opbevaring af møbler, er en Big Box (240kr/md.) nok nærmere den rette opbevaring til dine behov.

Du kan se vores priser på opbevaring og finde den type, der passer dig bedst.

Opbevaring af møbler i container

Dine fordele ved at vælge JD Logistik til møbelopbevaring

Leder du efter billige opbevaringsløsninger i København, er du kommet til det rette sted. JD Logistik har flere forskellige slags muligheder for opbevaring i sikrede rum.

Derfor er du sikret tryg og fleksibel opmagasinering – uanset om du har brug for opbevaring af møbler i en kortere periode grundet flytning, renovering eller rejse, eller du har brug for en permanent opbevaringsløsning til din virksomheds møbellager. Vi tilbyder f.eks. københavnsområdets garanteret billigste opbevaring i vores Big Box. Her får du 6 m3 opbevaring i tørre og sikre lagerlokaler til en stærk pris. Du kan selv aflevere dine ting, eller vi kan hente dem for dig – og skulle du få brug for flere Big Boxes, kan du selvfølgelig øge antallet efter behov.

Hos JD Logistik får du altid en række fordele, når du benytter os til møbelopbevaring:

  • Ingen binding – opsig dit depotrum fra dag til dag
  • Prisgaranti – vi garanterer byens billigste self storage
  • Video Overvågning og alarm – sikker opmagasinering
  • Self storage i tørre, opvarmede lokaler – dine ting er i gode rammer
  • Kundeservice – vi står altid klar med rådgivning og assistance

Din fleksible partner til opmagasinering af møbler

Hos JD Logistik finder du opbevaringsrum til alle behov. Både når du kun har behov for lidt opbevaringsplads til dine møbler, men også når du skal bruge komplet opmagasinering af alle dine møbler. Uanset dit behov har vi en løsning til dig.

Eksempler på løsninger til opbevaring af møbler:

  • Self storage – Billig opbevaringsløsning med døgnadgang. Vil du have en fleksibel og tryg opmagasinering af dine møbler, er self storage en oplagt mulighed.
  • Big Box – Københavns billigste opbevaringsløsning. Er du på udkig efter den billigste opbevaringsløsning til opbevaring af dine møbler? Så er Big Box det rette valg.
  • Containeropbevaring – Stor og fleksibel kapacitet. Har du brug for rummelig møbelopbevaring, er vores forskellige containerløsninger perfekte.

Ønsker du enkel og fleksibel levering af opbevaringsløsninger til møbelopbevaring? Hos JD Logistik tilbyder vi levering og afhentning af containere med vores sideloader. En sideloader er særlig smart til blant andet transport af flyttecontainer, da den gør det nemt for dig at få din container leveret til præcis det sted, du har brug for. Det giver mulighed for containerkørsel til mere svært tilgængelige steder, ligesom sideloaderen giver større sikkerhed ved levering.

Få din container sikkert fra A til B og bestil containerkørsel med sideloader.

Møbelopbevaring i sideloader

Få et tilbud på møbelopbevaring på Sjælland

Har du brug for møbelopbevaring på Sjælland? JD Logistik har hovedsæde i Hvidovre men henter og leverer både Big Boxes og flyttecontainere for kunder på hele Sjælland. Hermed kan du selv fylde din Big Box eller container med de møbler, du ønsker opbevaret uden at tænke på transport. Det gør opmagasinering af møbler lettere end nogensinde før.

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores lagerkompleks på Jernholmen 54 i Hvidovre og få dine møbler opbevaret. Her kan du få møbelopbevaring i kortere eller længere perioder i sikrede og tørre lagerhaller. Vi er let tilgængelige tæt på motorvej, så du hurtigt kan komme hertil.

Ønsker du et stærkt tilbud på møbelopbevaring på Sjælland, finder du det hos JD Logistik. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på opbevaring af dine møbler i trygge rammer.

Se endnu flere produkter

Se alle produkter

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder