Luk

 

Er du på udkig efter ekstra lagerplads til din virksomheds varelager eller kontorinventar? Så er vores opbevaringsløsninger det perfekte valg for jer. Vi tilbyder leje af lagerrum i alle størrelser, så uanset om du har brug for plads til en enkelt palle eller et helt lager, kan vi hjælpe jer.

Leje af lagerrum til alle behov

Hos JD Logistik tilbyder vi løsninger, der passer til netop jeres behov. Vi har lagerrum i forskellige størrelser, så i kan vælge den plads, der passer bedst til jeres varer eller ejendele. Derudover tilbyder vi også fleksible lejekontrakter, så du kan leje lagerpladsen i den periode, du har brug for.

Vores lagerrum er perfekte til virksomheder, der har brug for plads til deres varer eller lager. Vi anbefaler vores lagerhotel i Hvidovre til virksomheder, der har brug for en lagerløsning til deres webshop og andre virksomheder med behov for ekstern varelager.

En anden opbevaringsløsning er vores lagercontainer, som kan indrettes efter netop jeres behov. Har I for eksempel brug for en lagercontainer med isolering eller køling, kan du leje vores specialcontainer.

JD Logisti tilbyder både lagerrum og lagerstyring

Gør det du er god til - Lad os om resten

Uden lagerhotel

Indkøb

Transport

Varemodtagelse

Lagerstatus

Salg

Pluk

Pakning

Distribution

Med lagerhotel

Indkøb

Salg

Tørre og videoovervågede lagerrum ved København

Vores lagerrum er placeret i København og er altid tørre og sikre. Vi har også videoovervågning, så du kan være sikker på, at dine varer eller ejendele altid er i sikre hænder.

Med vores self storage er du sikret en tryg og sikker opmagasinering. Self storage er tørt og opvarmet, samt udstyret med både videoovervågning og alarm.

Vi plukker også dine varer, når du lejer vores lagerrum

Din fleksible logistikpartner

Hos JD Logistik er vi altid klar til at hjælpe med logistikken – uanset om du har brug for hjælp til erhvervsflytning eller opbevaring af fødevarer på vores fødevarelager, tilbyder vi en komplet pakke af ydelser inden for alle logistiske opgaver.

Indhent et tilbud

Hvis du er interesseret i at leje lagerrum hos JD Logistik, kan du altid kontakte os for at indhente et tilbud. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, så du kan få den plads, du har brug for. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at få styr på din logistik.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

HVEM ER VI?

Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig