Luk

Flytning for Webamp

Mikkel Ditlev Stange Jacobsen Mikkel Ditlev Stange Jacobsen

JD Logistik har erfaring med erhvervsflytning i alle formater. Den erfaring kom webbureauet Webamp til gavn, da de i august 2021 skulle flytte til nye lokaler.

Flytning af WebAmps kontor

Nænsom og nøje planlagt firmaflytning

Selvom JD Logistik i dag er en fuldbyrdet logistikvirksomhed med fokus på alt fra lagerhotel og opbevaring til pluk og pak-løsninger, er flytteservice stadig en stor del af vores DNA. Derfor var vi selvfølgelig også opgaven moden, da webbureauet Webamp havde brug for hjælp i forbindelse med deres flytning.

Efter en længere periode med vokseværk havde bureauet brug for mere plads, og i starten af august 2021 stod der således domicilflytning til nye 400 kvadratmeter store lokaler på kalenderen.

Opgaven var som sådan simpel nok: Alt inventar skulle flyttes fra gamle til nye lokaler. Men flytningen skulle også foregår effektivt for at minimere nedetid, ligesom der i den grad også var behov for vores flyttemænds professionalisme og øje for detaljen. For som webbureau, der leverer løsninger inden for online markedsføring, består en stor del af Webamps inventar af skrøbeligt og kostbart IT- og videoudstyr, som skulle håndteres med varsomhed.

Flytningen krævede med andre ord både nænsomhed og nøje planlægning.

Flytning med møbelhejs

Fra gamle til nye lokaler – uden overflødig nedetid

For at undgå overflødig nedetid startede vores flyttemænd med at flytte alt andet end de arbejdsstationer, hvor Webamps medarbejdere arbejdede under flytningen. Det sikrede, at Webamps ansatte kunne knokle løs med online markedsføring, mens vores flyttemænd knoklede løs med flytningen. På den måde undgik vi, at Webamp gik unødigt glip af omsætning under flytningen.

Hele flytningen forløb som planlagt i løbet af morgen og formiddag. Det betød, at Webamps ansatte kunne nyde deres frokost i nye lokaler, selvom de havde startet dagen i de gamle.

Alt i alt var flytningen et klasseeksempel på, hvordan en erhvervsflytning kan forløbe smertefrit og enkelt, når overblik og planlægning er på plads.

Flytning for WebAmp

Webamp var da også tilfredse med opgaven.

"Står din virksomhed overfor en flytning – og har I behov for en professionel flyttepartner, der kan hjælpe med såvel flytterådgivning og planlægning som det tunge arbejde? Så kontakt os på 32 55 68 68 eller via kontaktformularen."

- Nicolai Vittrup, direktør i Webamp

Har din virksomhed også brug for professionel flytteservice?

Står din virksomhed overfor en flytning – og har I behov for en professionel flyttepartner, der kan hjælpe med såvel flytterådgivning og planlægning som det tunge arbejde? Så kontakt os på 32 55 68 68 eller via kontaktformularen.

« Tilbage

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder