Luk

 

Steno flytning - Logistik på højt plan

Mikkel Ditlev Stange Jacobsen Mikkel Ditlev Stange Jacobsen

På blot 2 lørdage men med over 40.000 skridt pr mand, er Steno Diabetes Center kommet på plads i nye flotte omgivelser på Herlev hospital.

Vi fik gået en masse skridt på Steno flytningen

Ved flytninger I sådan nogen størrelser, er planlægning, rette antal biler og medarbejder alt afgørende for at komme i mål til tiden. Derfor måtte hele vores vognpark på gaden sammen med alle medarbejder.

Udover vores eget produktionsapparat har gode samarbejdspartnere bidraget med kølebiler til transport af temperatur følsomme prøver mm.

Der skulle bl.a. flyttes ca. 3000 flyttekasser, laboratorieudstyr, specielt udstyr samt en masse kontor møbler. Derudover har vi indsamlet over 500 computerskærme, sorteret efter mærke og størrelse, for derefter at placere dem i det nye domicil så der er ens skærme i de enkelte områder.

Selve flytningen tog “kun” 2 weekender, men forberedelsen til sådan en stor flytningen har været mange måneder undervejs. Og samarbejdet mellem Stenos medarbejdere og JD Logistik har været fantastisk og alt afgørende for en gnidningsfri flytning.

En træt men glad medarbejder efter en veloverstået flytning

Vi takker Steno for opgaven som har været en rigtig god og spændende flytning.

« Tilbage

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

HVEM ER VI?

Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder