Luk

Opbevaring af alle slags møbler

Er du på udkig efter et depotrum til leje nær København? JD Logistik tilbyder opbevaringsplads til alle dine behov. Vores pulterrum er den perfekte løsning for dig, der ønsker ekstra plads til opbevaring af for eksempel møbler, kufferter, bøger eller andre genstande, du ikke har plads til i dit hjem eller kontor. Lej et pulterrum hos JD Logistik, og få plads til dine ejendele.

Leje af pulterrum til alle behov

Mangler du plads til de ting, du gerne vil passe ekstra meget på? Vi har et stort udvalg af pulterrum i forskellige størrelser, herunder vores populære Big Box-løsning.

Vores Big Box er vores absolut billigste løsning og er ideel til såvel private som virksomheder med behov for ekstra plads til opbevaring af for eksempel møbler, varer eller sportsudstyr. Vi tilbyder altid prisgaranti, så du er sikret markedets billigste opbevaringsløsninger.

UUdover Big Box har vi også mindre pulterrum til opbevaring af papirer, inventar eller andre personlige ejendele. Vil tilbyder desuden depotrum til større opbevaringsbehov. Alle vores pulterrum er tilgængelige til leje på kort eller lang sigt, så du kan leje et rum i den tid, du har brug for.


Opbevaring til alle behov:

Et udvalg af vores lagercontainere

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Send besked

Tørre og sikre pulterrum ved København

Vores pulterrum er placeret tæt på København, hvor de er nemme at nå og tilgængelige døgnet rundt. Alle vores depotrum er tørre, rene og sikre, så du kan være sikker på, at dine ejendele er i god behold, mens de er i vores varetægt.

Vi har et højt sikkerhedsniveau med videoovervågning og alarmsystemer, så du kan være tryg ved, at dine ejendele er i sikre hænder. Langt væk fra kulde, støv og fugt opbevarer vi dine ejendele i vores haller på Jernholmen i Hvidovre. Du bestemmer selv, hvornår du vil aflevere og hente dine ting – og vi gør det også gerne for dig.

  • Sikkerhed i top
  • Døgnadgang
  • Tæt på København
  • Konkurrencedygtige priser
  • Prisgaranti.

Lej opbevaring hos JD Logistik

Hos JD Logistik får du Danmarks billigste opbevaring. Vi tilbyder fleksible lejemål, så du kan leje et depotrum i den tid, du har brug for det.

Gør plads i dit hjem eller kontor ved at leje et pulterrum hos JD Logistik. Vi har løsninger til alle dine opbevaringsbehov, så du kan få den ekstra plads, du har brug for. Indhent tilbud i dag.

Et udvalg af vores lagercontainere

Se endnu flere produkter

Se alle produkter

Kontakt os

Send besked

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

Hvem er vi?
Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder