Luk

 

Hvorfor leje en container?

Containeropbevaring kan være en fordelagtig opbevaringsløsning i flere situationer. Det kan for eksempel være, hvis du skal have opbevaret inventar fra kontoret, indbo fra en villa eller en større lejlighed, har brug for midlertidig opbevaring af varer, eller du mangler plads til materialer og værktøj på arbejdspladsen.

Uanset hvilke behov du har, får du altid følgende fordele ved at at leje en container hos JD Logistik:

  • Nem, tryg og tør opbevaring.
  • Mulighed for levering og afhentning af container.
  • Opbevaringsløsninger tilpasset dine behov.
  • Konkurrencedygtige priser.
  • Mulighed for at leje specialcontainere med isolering eller køling.
  • Over 20 års erfaring med logistikløsninger.
Big Box opbevaring

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se endnu flere produkter

SE ALLE PRODUKTER

Vi har betjent tusindvis af kunder

Stor og fleksibel kapacitet – tryg opmagasinering

En 20 fods container rummer 33,2 m3 plads og en fordelagtig opbevaringsløsning. Og det er der flere gode grunde til.

Med den rummelige størrelse er den særligt velegnet til variabelt lagerbehov, midlertidig opbevaring (for eksempel i forbindelse med flytning mellem to adresser), eller når du har brug for at kunne flytte lageret mellem flere adresser. Du kan naturligvis regulere antallet af containere efter behov.

Containeren kan opbevares på JD Logistiks sikrede, videoovervågede arealer på Jernholmen 54 i Hvidovre eller på vores fjernlager på Øde-Hastrup-Vej 77 i Roskilde. Skulle du få brug for adgang til containeren, mens den er hos JD Logistik, er dette naturligvis muligt.

Du er med andre ord altid sikret en tryg og fleksibel opbevaring, når du vælger JD Logistik som din udbyder af containeropbevaring.

Alternativt kan containeren stilles og sikres, hvor du ønsker det. Vi bringer gerne containeren ud, så den kan fyldes eller tømmes på stedet. På den måde skal du hverken bekymre dig om transport eller opbevaring.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig